Uitgaan in Barcelona

Caffè d’Estiu

“Een heerlijke plek om midden in de stad rustig van een drankje te genieten in de zon.”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

Caffè d´Estiu ofwel het zomercafé zit verstopt op het binnenpleintje van het Federic Marès museum, een heuse oase in de drukke binnenstad van Barcelona. Het idyllische terras wordt omringd door Gotische paleizen en leunt op de oude Romeinse stadsmuren. Heerlijk om overdag even een drankje te doen op dit rustige en charmante terras. Zoals de naam al zegt is het terras alleen geopend in de zomer.

TIP: Met het bonnetje van het café krijg je korting op het museum en andersom krijg je ook korting op je drankje op vertoon van je museumkaartje.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Plaça Sant Iu 5-6 | Openbaar vervoer: Metro: L4 Jaume I | Telefoon: +34 933 10 30 14 | Website: http://www.cafedestiu.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Barcelona

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Can Paixano

“Bij verre de beste bar in Barcelona voor liefhebbers van cava!”

Bar Rembrandt

“Nederlandser kan het natuurlijk niet. Perfect voor de voetbal liefhebber, want hier worden alle eredivisie wedstrijden uitgezonden.”

La Cerveteca

Liefhebbers van bier moeten deze plek niet overslaan, want bij La Cerveteca draait alles om bier; Ale, lager, biologisch, alcoholvrij noem maar op. En ze serveren niet alleen bier uit alle hoeken van de wereld ze brengen je ook kennis bij over de bieren! Hier kun je alles te weten komen over de herkomst en brouwmethode van je (nieuwe) favoriete biertje. Als je hier geen bier kan vinden die je lekker vindt, hou je gewoon simpelweg niet van bier!