Barcelona

Proef je favoriete delicatesse op La Boqueria

Jouw lokale TIX-gids: Thomas Elshout

La Boqueria is de oudste overdekte markt aan Las Ramblas in Barcelona. Met een groot aanbod aan verse producten, zoals salades, fruit, broodjes, vlees, vis en andere heerlijke lekkernijen, zul je altijd iets naar wens vinden. Koop je favoriete delicatesse en geniet ervan met een bijpassend glas wijn bij het naburige wijnzaakje El Celler de la Boqueria.

Suggestie of feedback?

Meer in Barcelona

Bekijk alle tips

Geniet van een panoramische zonsondergang

Zie jij jezelf al zitten? Genieten van een drankje met tapa in bar Mirablau en zie in panorama hoe de nacht over Barcelona valt.

Ga goed voorbereid naar Park Guëll

Het sprookjesachtige Park Guëll behoort met haar mooie mozaïeken en fraaie vergezichten terecht tot een van de topattracties van Barcelona. Het park is verdeeld in 2 delen. Eerst heb je het vrije toegang gebied dat gratis toegankelijk is voor alle bezoekers. Als tweede is er de monumentale zone, met alle hoogtepunten van het park, waarvoor je een kaartje nodig hebt. Koop je kaartje online om tijd en geld te besparen!

Ontdek de verborgen parel van Gaudí

Op je gemak een van Gaudi’s meesterwerken bekijken zonder lange wachtrijen? Volg een onthullende tour door Torre Bellesguard, een van Gaudi’s mooiste creaties dat nog niet door de massa is ontdekt.