Barcelona

Meng je tussen de locals op Mercat del Encants

Jouw lokale TIX-gids: Thomas Elshout

Wist je dat aan de voet van de Torre Agbar de grootste vlooienmarkt van Barcelona te vinden is? Op deze markt vind je de leukste vintage en tweedehands spullen onder een heel bijzonder spiegeldak! Dit is de perfecte plek als je het heerlijk vindt om door marktkraampjes te snuffelen op zoek naar dat uniek object. Je kunt deze permanente markt elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur bezoeken.

Suggestie of feedback?

Meer in Barcelona

Bekijk alle tips

Leer Spaans koken als een pro

Zelf de lekkerste gerechten van Barcelona leren maken? Onder leiding van een ervaren kok tover je bij BCNKitchen de lekkerste lokale ingrediënten om in een overheerlijk Catalaans lunchmenu! Als al het eten bereid is zit er niets anders op dan je heerlijke zelfbereide maaltijd op te eten vergezeld van een goed glas wijn.

Word expert in het proeven van Jamón Ibérico

Jamón Ibérico (Spaanse ham) is de culinaire trots van Spanje. In de Jámon Experience ontdek je de geheimen achter deze hemelse delicatesse en ben jij na afloop zelf de keurmeester tijdens een hamproeverij, die gepaard gaat met een glas bier, wijn of cava. Deze activiteit is een must voor fijnproevers!

Bezoek alle highlights in één dag

Je kunt ze in Barcelona niet missen, de sightseeing bussen die op vaste routes door de stad rijden. Toeristisch maar tegelijk ook echt heel handig. De meeste organisaties bieden 2 aan 3 routes met audiogids en je mag zo vaak als je wilt op en afstappen. Je bezoekt in no-time de highlights en houdt meer tijd over voor het echte Barcelona!