Barcelona

Skip the Line

Jouw lokale TIX-gids: Robbert Reurings

In de rij staan tijdens je vakantie is nooit leuk. Met de Skip the Line tours van Robbcn spaar je niet alleen tijd, maar krijg je ook nog eens deskundige uitleg tijdens de tour.   

De Skip de lijn Tours van Robbcn zijn mogelijk in alle musea´s van Barcelona maar aanbevolen zijn het Picasso museum en de Sagrada Familia, waar doorgaans de langste rijen staan. Met de Skip de Lijn Tour voel je jezelf een heuse VIP wanneer je fluitend langs de rij loopt om vervolgens zonder wachttijd naar binnen te gaan. Eenmaal binnen krijg je een deskundige en vermakelijke uitleg van je gids.

Tip: In de middag uren is het altijd minder druk in de musea. Dat komt ten goede van de ervaring.

Suggestie of feedback?

Meer in Barcelona

Bekijk alle tips

Word expert in het proeven van Jamón Ibérico

Jamón Ibérico (Spaanse ham) is de culinaire trots van Spanje. In de Jámon Experience ontdek je de geheimen achter deze hemelse delicatesse en ben jij na afloop zelf de keurmeester tijdens een hamproeverij, die gepaard gaat met een glas bier, wijn of cava. Deze activiteit is een must voor fijnproevers!

Leer Spaans koken als een pro

Zelf de lekkerste gerechten van Barcelona leren maken? Onder leiding van een ervaren kok tover je bij BCNKitchen de lekkerste lokale ingrediënten om in een overheerlijk Catalaans lunchmenu! Als al het eten bereid is zit er niets anders op dan je heerlijke zelfbereide maaltijd op te eten vergezeld van een goed glas wijn.

Ontdek de verborgen parel van Gaudí

Op je gemak een van Gaudi’s meesterwerken bekijken zonder lange wachtrijen? Volg een onthullende tour door Torre Bellesguard, een van Gaudi’s mooiste creaties dat nog niet door de massa is ontdekt.