Airlines default plane

Ga op reis met
bmi Regional

Over bmi Regional

Frequent Flyer Programma: Diamond Club

London Heathrow

bmi (British Midland International) is de tweede grootste luchtvaartmaatschappij op Londen Heathrow, één van de drukste internationale luchthavens met de beste verbindingen ter wereld. Vanuit Heathrow vliegt bmi we naar Groot-Brittannië, Europa, het Midden-Oosten, Centraal-Azië en Afrika. Bmi vliegt niet (meer) naar Amsterdam. In België wordt Brussel aangevlogen. Bmi vliegt met een moderne vloot van voornamelijk Airbus vliegtuigen, die veel comfort bieden.

Technologie

bmi maakt gebruik van technologieën als e-ticketing, online booking, self check-in op de luchthaven en via het internet, waardoor ook de tijd en de procedures voorafgaand aan de vlucht sneller en soepeler verlopen. Samen met de gestroomlijnde processen en procedures achter de schermen zorgt dit ervoor dat bmi behoort tot de meest stipte luchtvaartmaatschappijen in Groot-Brittannië.

Star Alliance

De wereldwijde service van bmi wordt eveneens bevorderd door haar lidmaatschap van Star Alliance, een groep van 21 internationale luchtvaartmaatschappijen die hun klanten een wereldwijd netwerk en een soepele geïntegreerde reiservaring bieden. In totaal biedt Star Alliance meer dan 16.500 dagelijkse vluchten naar 912 bestemmingen in 159 landen.

Aan boord

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie