Airlines default plane

Ga op reis met
Adria Airways

Over Adria Airways

Frequent Flyer Programma: Miles & More

Slovenië

Adria Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Slovenië en vliegt zowel lijndienstvluchten als chartervluchten. De maatschappij werd in 1961 opgericht als Adria Aviopromet, een verwijzing naar de Adriatische Zee. Inmiddels heeft de maatschappij een klein maar stabiel routenetwerk.

Ljubljana

De thuisbasis van Adria Airways is het internationale vliegveld Jože Pučnik, nabij de hoofdstad Ljubljana. Het vliegveld is een goede luchthaven om over te stappen door het compacte formaat. De overstap zal snel en soepel verlopen doordat de vertrek- en aankomsttijden van de Adria Airways-vluchten goed op elkaar zijn afgestemd. De maatschappij biedt onder andere goede doorverbindingmogelijkheden naar de landen op de Balkan. Adria Airways vliegt van zowel Amsterdam als Brussel naar Ljubljana.

Vloot

De vloot van Adria Airways bestaat uit kleine, maar toch comfortabele en moderne vliegtuigen. De vliegtuigen zijn van fabrikanten Airbus en het Canadese Bombardier. Aan boord zit u aangenaam en geniet u van de professionele service van het cabinepersoneel van Adria.

Star Alliance

Adria Airways is lid van de Star Alliance, een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen. Lidmaatschap van deze luchtvaartalliantie staat garant  voor een hoge mate van kwaliteit en service voor de reiziger.  Voorbeelden van andere leden zijn Lufthansa, Singapore Airlines en United Airlines.

Aan boord

Economy Class
De lederen stoelen van de economy class van Adria Airways zijn simpel maar aangenaam. Tijdens de vlucht ontvangt u een snack of maaltijd met een drankje.
Business Class
De stoelen van de business class wijken niet af van die van de economy class. Wel heeft u op de luchthaven toegang tot de Business lounges waar u zich kunt opfrissen of heerlijk kunt dineren. Tevens heeft u een ruimere bagagevrijstelling.
Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>