Airlines default plane

Ga op reis met
Martinair

Over Martinair

Frequent Flyer Programma: FlyingBlue

 
Martin Schröder
Martinair is al jarenlang een vaste speler op de Nederlandse luchtvaartmarkt. Martinair werd in 1958 opgericht door Martin Schröder als Martin's Air Charter. In 1966 werd de naam veranderd in Martinair Holland.
 
Air France-KLM
Sinds 31 december 2008 maakt Martinair deel uit van de KLM-groep waardoor er ook mijlen gespaard kunnen worden via het FlyingBlue programma van KLM en Air France.
 
Vakantievluchten
Martinair voert vanaf thuisbasis Schiphol vluchten uit naar verre vakantiebestemmingen. Dit zijn Aruba, Curaçao, Mexico (Cancun), Kenia (Mombasa), Florida (Orlando), Cuba (Havana en Varadero) en de Dominicaanse Republiek (Punta Cana). De maatschappij vliegt haar passagiers met comfortabele Boeing 767 vliegtuigen. De service aan boord is verdeeld in een Economy Class en een Comfort Class, de laatste biedt meer service en comfort.

Aan boord

Economy Class
De Economy Class van Martinair biedt u comfortabele stoelen. Tijdens uw vlucht krijgt u een heerlijke maaltijd inculsief een frisdrank. Om uzelf en uw familie te vermaken bestaat er de mogelijkheid om een Personal Video Entertainment Systeem te huren. Het entertainment systeem met audiokanalen en tv-programma's op de beeldschermen in de gangpaden is geheel gratis.
Comfort Class

De Martinair Comfort Class service is de keuze voor extra comfort en service. Op de luchthaven heeft u voorrang bij het instappen. Bovenop de standaard Economy Class service ontvangt u meer beenruimte, een gratis Personal Video Entertainment Player, luxe koffie service en dranken als wijn, bier en fris gedurende de gehele vlucht.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie