Airlines default plane

Ga op reis met
Luxair

Over Luxair

Frequent Flyer Programma: Miles & More

Luxair
Luxair Société Luxembourgeoise de Navigation Aérienne, beter bekend als Luxair  is de nationale luchtvaartmaatschappij van groothertogdom Luxemburg en heeft als thuisbasis het internationale vliegveld van Luxemburg: Findel Airport. Luxair vliegt naar zeker 59 bestemmingen binnen Europa en Noord Afrika.

Modern
Luxair is een kleine luchtvaartmaatschappij met een zeer moderne vloot, die de passagier veel comfort biedt. De maatschappij heeft zo'n 2200 personen in dienst. De maatschappij kreeg onlangs een prijs voor meest punctuele maatschappij op London City Airport.

Lufthansa
De Luxemburgse maatschappij is deels eigendom van de Luxemburgse overheid en ook het Duitse Lufthansa heeft een belang in de maatschappij.
 

Aan boord

Eco
Bij Luxair is service een kernbegrip. In de Economy Class 'eco' zal de meertalige cabinebemanning u gedurende de vlucht voorzien van heerlijke sandwiches, het beste gebak, een heerlijk drankje en een krant om u te vermaken. Luxair biedt een elegant Economy product.
Business Class
Een 'topservice' kunt u verwachten in de Business Class van Luxair. Voor vertrek checkt u in bij een speciaal aangewezen balie en kunt u gebruik maken van de lounges. Aan boord treft u een ruime stoel, terwijl u verwelkomd wordt door de meertalige cabinebemanning. Heerlijke maaltijden worden u voorgeschoteld tijdens de vlucht, die komen met heerlijke wijnen. Een uitgebreid aanbod van internationale kranten en tijdschriften zullen u vermaken tijdens de vlucht.
Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie