Airlines default plane

Ga op reis met
Cobalt Aero

Over Cobalt Aero

Frequent Flyer Programma: OnePass

Wereldwijd netwerk

Cobalt heeft de hoofdvestiging in Cyprus en een route-structuur in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Israël, Libanon en Griekenland. Cobalt is de vlaggendrager voor de Republiek Cyprus met een netwerk van vliegrechten in heel de EU en bovendien met speciale rechten op Oost- en Zuid-Europa. Het zal niet alleen de wereld naar Cyprus brengen als een aantrekkelijke bestemming, maar zal Cyprus gebruiken als hub om Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Europa te verbinden.

Aan boord

Economy Class

In de prettig ontworpen stoelen van de Economy Class, die onder andere verstelbare hoofd- en voetensteunen en veel ruimte bieden, zult u zich ook op lange reizen op uw gemak voelen. Op lange vluchten kunt u genieten van een eigen videoscherm in de stoel voor u, waar u de laatste films, tv-series, spelletjes en nog veel meer op kunt zien. Bij uw stoel vindt u ook een individuele telefoon. Tevens bestaat er een mogelijkheid om belastingvrij te winkelen aan boord.

BusinessFirst

Business First biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. Aan boord zit u in een extra brede slaapstoel die u zeer veel comfort en privacy biedt. De stoel kan worden omgetoverd tot een heus bed, waar de nacht letterlijk voorbij zal vliegen. Uw stoel beschikt over een persoonlijk videoscherm met een uitgebreid aanbod van de nieuwste films, tv-series, spelletjes en nog veel meer! De maaltijden aan boord zijn zorgvuldig samengesteld door chef koks en komen met een ruim aanbod aan wijnen van over de hele wereld. Business First is een luxueuze manier van reizen!

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie